vineri, 7 septembrie 2018

4 recomandări de catering în funcție de tipul evenimentului tău
Alegerea serviciului de catering potrivit se numără printre cele mai importante decizii ale unui eveniment reușit, fie că este vorba despre o recepție, o conferință sau o petrecere privată. Calitatea și specificul preparatelor sunt cele care dau personalitate evenimentului. Iată câteva sugestii de preparate pentru evenimente speciale, în funcție de specific și tematică.
Catering profesionist pentru evenimente corporate cu caracter
Când vine vorba de evenimentele corporate, obiectivul serviciului de catering este crearea unei experiențe gastronomice pentru invitați. Adaugă un plus de gust oricărui tip de eveniment cu preparate dintre cele mai rafinate și, de ce nu, cu câteva combinații îndrăznețe.
Platoul Bistro, disponibil și pentru comandă online, aduce un plus de gust pauzei de networking cu bruschetele cu cremă de brânză și dulceață de ceapă și cu tartinele cu pleurotus și cimbrișor.
La Bistro Dorobanți, atunci când propunem meniul pentru evenimente corporate, urmărim nu doar gustul și aspectul, ci și modalitatea de prezentare și ușurința cu care preparatele pot fi servite.
Colorează petrecerile pentru copii cu preparate deosebite
Pentru cei mici, cel mai imporant este design-ul preparatelor – cu cât mai colorat și mai amuzant este platoul, cu atât prichindeii vor fi mai încântați să încerce preparatele comandate. Profesioniștii Bistro Dorobanti pun succesul petrecerii pe primul loc și îți vor oferi cele mai potrivite sugestii personalizate, în funcție de specificul eveniemntului tău.
Spune-ne care sunt supereroii lui preferați sau care film i-a plăcut cel mai mult și îți livrăm preparatele pe care cei mici le vor iubi la fel de mult. Pentru o ofertă personalizată ne poți contacta la numărul de telefon: 0723 909 007
Meniul festiv este important în reușita petrecerii de cununie sau nuntă
Evenimentele imporatante merită celebrate cu un meniu special, care să răsfețe invitații cu arome surprinzătoare. De la aperitiv până la tortul spectaculos, totul trebuie pregătit în detaliu, pentru un gust desăvârșit și un aspect îmbietor.
Meniurile festive Bistro Dorobanti completează tematica petrecerii și îi oferă exact specificul pe care ți-l dorești. Adaugă un strop din rafinamentul italian cu rulada din piept de pui cu mozzarella, pomodori secchi și sos gorgonzola. Redescoperă alături de cei dragi aromele Asiei, cu file de șalău cu sos lemon butter și legume thai. Dacă iubești combinațiile nonconformiste, meniul pentru nuntă poate conține, de exemplu, mușchi de vită cu sos de merișoare. Vezi AICI oferta completă!
Catering pentru aniversări – un serviciu din ce în ce mai căutat
Dacă îți imaginezi aniversarea perfectă cu atmosferă relaxată și mulți prieteni împrejur, platourile Bistro Dorobanti sunt soluția ideală, la câteva click-uri distanță. Gustă, împreună cu invitații tăi, din visul american cu mix de miniburgeri, încinge petrecerea în stil mexican cu platoul quesadilla, sau mergi pe varianta clasică: un platou de sandwich-uri.
Dacă decizi să îți sărbătorești ziua acasă, Bistro Dorobanți îți livrează platoul ales direct la ușă, ca să te bucuri de preparate proaspete și gustoase, fără să pierzi timp gătind. Te poți bucura de meniul Bistro Dorobanți și în restaurant, unde echipa noastră de profesioniști vă va răsfăța pe tine și pe cei dragi ție cu servire impecabilă și promptitudine.
Alegerea meniului pentru un eveniment contribuie la imaginea acestuia. Dacă organizezi un eveniment cu tematică asiatică nu pot lipsi preparatele thai sau sosul de soia. Iar dacă inspirația ta vine de peste ocean, burgerii și meniurile BBQ vor completa perfect evenimentul.
Vizitează www.bistrodorobanti.ro și vezi oferta nostră de catering.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu