sâmbătă, 14 iulie 2018



Bistro Dorobanți reinventează alimentația sănătoasă, gătind doar cu apă alcalină Kangen




Nu este de mirare că recunoaștem apa alcalină după denumirea de “apă vie”. Ea reprezintă însăși esența vieții și este considerată, încă din cele mai vechi timpuri, cheia longevității și a bunăstării psihice. Japonezii nu au rămas străini de această idee și au introdus pe piață apa Kangen, cu proprietăți antioxidante și terapeutice, pe care o folosim cu încredere în bucătăria Bistro Dorobanți.
Beneficiile apei Kangen
·         Consumată ca atare sau folosită la gătit, apa alcalină ionizată Kangen, are beneficii uimitoare pentru sănătate: detoxifică, hidratează, slăbește, energizează, alcalinizează și are chiar efect terapeutic pentru anumite afecțiuni. Consumul de apă Kangen are și un puternic efect antioxidant – radicalii liberi sunt eliminați, iar procesul de îmbătrânire este încetinit.
·         Cu un conținut semnificativ de minerale prețioase (Ca, Mg, Na, K), în formă ionică, apa alcalină ionizată Kangen crește rezistența organismului la stres, scade irascibilitatea, intensitatea durerilor de cap, îmbunătățește memoria și vederea. Iar integrată într-o dietă variată, aceasta devine o adevărată fântână a tinereții.
·         În cazul unui stil de viață agitat, consumul de apă Kangen este un adevărat medicament: îmbunătățeste calitatea somnului, crește imunitatea, organismul se recuperează mai ușor din răceli și alte convalescențe, crește rezistența față de temperaturile extreme.
Preparatele Bistro Dorobanți sunt gătite doar cu apă Kangen
Cum reușim să păstrăm întregi vitaminele din alimentele proaspete, fără să renunțăm la gustul bun al mâncării? Răspunsul este deja evident: gătim doar cu apă alcalină ionizată Kangen, cu PH 8.5. Aromele naturale sunt potențate, astfel încât folosim mai puțină sare și mai puțin condimente. La gătitul orezului, calciul din compoziția apei neutralizează fosforul, iar cantitatea de acid fosforic din organism, generată de consumul orezului, este redusă semnificativ.
În plus, apa alcalină susține digestia, iar nutrienții din alimente sunt asimilați mai ușor de organism.
Încearcă în restaurant preparatele pe bază de apă alcalină ionizată Kangen sau comandă-le online și bucură-te de o mâncare cu adevărat sănătoasă.
Apa Kangen – întoarcere la origini
Cuvântul Kangen, din limba japoneză, se traduce prin întoarcerea la origini și îndeamnă la regăsirea echilibrului de dinainte ca poluarea să afecteze planeta.
Apa Kangen este rezultatul unei tehnologii revoluționare japoneze, prin care apa de la robinet este filtrată și îmbogățită, recăpătând puritatea apei de izvor.
Aceste aparate recunoscute de „Asociația de Medicină Preventivă a Bolilor la Adulți din Japonia și Statele Unite ale Americii” ca fiind aparate medicale, datorită multiplelor efecte benefice pe care le au diferitele tipuri de apă Kangen asupra sănătății. Proprietățile apei Kangen au fost recunoscute oficial de guvernul japonez în 1965, după decenii de cerectare științifică.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu